Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres de la teulada de Santa Maria permeten veure com s’han conservat desaigües del s XVIII

S’han trobat restes d’una reforma del segle passat així com diversos elements de ceràmica.

Igual que es va fer amb les obres de la façana sud de la basílica de Santa Maria, durant la intervenció que s’ha dut a terme darrerament a la teulada de l’església també s’ha fet un seguiment de tot l’aixecament des del punt de vista arqueològic i històric. L’historiador Josep Maria Feliu explicava què s’havia trobat.
Aquests treballs els han servit per a veure com s’han conservat els desaigües des del segle XVIII però també per a trobar elements de ceràmica i reafirmar que la teulada és una part molt important de l’edifici de Santa Maria.
Feliu no descarta que en un futur, quan tota l’obra de la teulada estigui finalitzada i es pugui circular a l’interior amb públic, s’organitzin visites guiades per explicar tot el que s’ha descobert a nivell històric amb les obres de la teulada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: