Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Fires de Maig compten amb 49 activitats virtuals repartides en diferents espais

Un exemple d’aquestes activitats són les que va oferir aquest divendres EMMS sobre noves tecnologies en tractors fruiters o les activitats destinades als més petits i a càrrec del Teatre Casal.

Estem acostumats a passejar pel pavelló firal entre els diferents expositors de les Fires de Maig i a participar in situ de les activitats que aquestes i altres entitats de la vila i comarca organitzen. Enguany això no es pot fer presencialment però sí de manera telemàtica. Així les fires, a banda de comptar amb 118 expositors, disposen d’una graella de 49 activitats virtuals que es poden dur a terme a través de zoom, Instagram Live o altres plataformes digitals. Una de les empreses que és present un any més a les Fires i que, a més a més, ha organitzat aquest divendres una activitat a l’Espai Demo és EMMS. EMMS oferia una presentació sobre les noves tecnologies en tractors fruiters per vinya. El seu gerent, Max Margalef, explicava el més destacat d’aquestes tecnologies.
A EMMS es mostraven contents d’haver pogut arrencar aquesta edició de les Fires de Maig. Unes fires virtuals que a l’empresa de maquinària agrícola veuen com l’embrió del que hauria de ser un marketplace dels comerços de Vilafranca i comarca.
L’Espai Jugafira ja fa un temps que té presència a les Fires de Maig amb l’objectiu d’entretenir els joves i petits. Però enguany la seva activitat d’oci ha de ser virtualment. L’encarregat de gestionar aquest espai és el Teatre Casal Societat la Principal. Hem parlat amb el seu gerent, Salvador Casals, i explicava que de moment les sensacions són molt bones.
L’Espai Jugafira ha evolucionat molt amb el pas dels anys, el que va començar com un element d’entreteniment per als més petits s’ha convertit també en un espai que transmet valors i continguts pedagògics. Uns continguts que, en aquestes fires virtuals, també s’ha hagut de reinventar.
Una de les novetats d’aquest any és un teatre retallable que es pot trobar als forns de pa i a través del que aquesta tarda de dissabte a les 6, s’oferirà l’obra virtual ‘Records’ escrita i representada per Carles Casas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: