Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les àrees per autocaravanes del Penedès obren de nou al públic a partir de dilluns

Les àrees per autocaravanes i campers del Penedès que formen part de la Xarxa RV Penedès Sites & Vineyards obren de nou al públic a partir del dilluns.

La nova obertura permetrà començar a rebre autocaravanistes que contribueixin a la reactivació de l’activitat econòmica local. El turisme en autocaravana es considera un dels més segurs i dels que s’activaran més aviat. De fet, molts del municipis ja han rebut peticions per fer ús de les àrees tan bon punt es va saber que la destinació passava a fase 1.

Les àrees que obren aquest 1 de juny són les del Pla, Mediona, Sant Martí, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d’Anoia Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelles, Vilafranca i Vilobí. L’àrea de Sant Cugat Sesgarrigues romandrà tancada fins que finalitzi l’estat d’alarma.

El Consorci de Promoció Turística del Penedès i els municipis han treballat de manera coordinada per obrir les àrees i definir conjuntament un seguit de mesures unificades que de moment contemplen tancar la zona comú de taules de pícnic, en algunes àrees reduir el nombre de places, mantenir la zona d’aigua i buidat oberta i planificar mesures de neteja de l’espai un cop al dia.

Es demana a les persones usuàries que actuïn amb responsabilitat, respectin i prenguin les mesures i distàncies de seguretat a l’àrea, amb la resta d’usuaris i també amb la població local i serveis.

Totes aquestes condicions i recomanacions s’indicaran a través de cartells a les pròpies àrees i es poden consultar al web www.enoturismepenedes.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: