Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’enoturisme al Penedès s’adapta a la nova situació i reinventa les seves activitats

Una de les prioritats del sector enoturístic ara és seguir buscant tots aquells elements que ajudin a donar seguretat i garantia a tots els visitants.

El sector turístic és un dels que s’han vist més afectats per la crisi del Coronavirus ja que l’activitat durant gairebé dos mesos i mig ha estat totalment aturada. Durant el confinament la principal tasca del Consorci de Promoció Turística del Penedès ha estat mantenir en l’imaginari de la gent el Penedès com a destinació turística. Ho explica la directora del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Núria Sala.
Sala explicava que durant aquest temps han fet diverses taules de treball per a definir propostes que permetessin ordenar la oferta i sobretot transmetre seguretat i confiança als usuaris. Fer-los saber que el territori es pot adaptar a totes les mesures sanitàries que van sorgint. Des del consorci veuen la situació actual com a complexa i difícil de remuntar però creuen que de tot plegat se’n poden extreure coses positives.
Una de les prioritats del sector enoturístic ara és seguir buscant tots aquells elements que ajudin a donar seguretat i garantia a tots els visitants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: