Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de veïns i veïnes del Poble Nou ajorna la festa del barri

Deixen la porta oberta, si les circumstàncies ho permetessin, a celebrar més endavant una trobada veïnal de caire festiu.

Els proper 12, 13 i 14 de juny havien de començar les festes dels barris de Vilafranca, concretament amb la celebració de la del Poble Nou. Però degut a la situació actual en la que no sabem del cert quan finalitzarà l’estat d’alarma ni quan tornarà la normalitat, l’Associació de Veïns i Veïnes del barri ha decidit ajornar la festa. Tal i com explica el president de l’associació, Josep Maria Tobella, deixen la porta oberta, si les circumstàncies ho permetessin, a celebrar més endavant una trobada veïnal de caire festiu.
Malgrat que ja ho tenien gairebé tot a punt, s’ha hagut de prendre una decisió responsable i conseqüent amb la situació actual. Tobella també explica que el Poble Nou, com la resta de barris de Vilafranca, està passant per una etapa delicada amb dol i tristesa a moltes llars però poc a poc es va refent a mida que va avançant el desconfinament. Respecte a això, Tobella assegura que els seus veïns i veïnes estan sent molt responsables i estan respectant les franges horàries i distàncies de seguretat.
Josep Maria Tobella comenta que tenen contacte amb altres barris i la majoria d’associacions es decanten per l’opció d’ajornar també les seves festes. Caldrà esperar com evolucionen els propers dies i setmanes per a saber quina postura prenen els altres barris de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: