Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament reparteix material escolar a 271 llars de Vilafranca amb necessitats educatives

Es tracta d’un material que les famílies ja han pagat i, en la majoria de casos, havia estat finançat gràcies al programa d’ajuts a l’escolarització que ofereix l’Ajuntament.

La distribució d’aquest material, que s’havia quedat a cada centre educatiu des del tancament dels centres arran de l’estat d’alarma per la COVID-19, s’ha fet des de l’Ajuntament en coordinació amb la inspecció educativa i les direccions d’escoles i instituts.

La regidora d’Educació, Xell Montserrat, ha destacat i agraït la col·laboració dels equips directius dels centres que han preparat lots individualitzats de material, a la inspecció educativa així com també que la Direcció Territorial dels Serveis Educatius de Barcelona Comarques el fet que hagi autoritzat expressament a l’Ajuntament de Vilafranca a “poder accedir als centres i que l’Ajuntament pugui fer un repartiment individualitzat a les cases dels alumnes amb una determinada edat o un entorn familiar concret puguin continuar amb l’aprenentatge i amb el vincle entre l’alumne i el centre educatiu”.

D’aquests 271 lots de material que s’han distribuït de manera individual al domicili de cadascun dels alumnes, 238 corresponen als diferents nivells de primària i 33 als de secundària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: