Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca reparteix 400 viseres entre establiments de petit comerç i serveis

L’Ajuntament de Vilafranca està posant viseres de protecció a l’abast dels establiments de petit comerç i de serveis de la vila que han començat a obrir les seves portes.

L’Ajuntament de Vilafranca, gràcies a la col·laboració de l’empresa DPR Automatismos, SL, està posant a disposició dels establiments de petit comerç i de serveis de Vilafranca viseres de protecció contra el contagi de la COVID-19. Des de fa setmanes l’Ajuntament, mitjançant la Policia Local i els agents cívics, ha estat lliurant aquest tipus de protecció als establiments comercials considerats essencials.

Ara aquest servei es posa a l’abast de forma gratuïta dels establiments comercials no essencials de Vilafranca, que estan tornant a obrir de forma progressiva.

Les viseres es poden recollir aquesta setmana, entre dimarts i divendres, de 8 a 14h, per l’edifici de l’Enològica. En total n’hi ha unes 400 per repartir.

Les persones que les vagin a recollir hauran d’identificar-se amb el seu DNI i aportar el nom i el CIF de l’establiment. S’estan lliurant un màxim de dues viseres per establiment.

En les darreres setmanes, l’associació de comerciants Centre Vila també ha proporcionat viseres entre els establiments associats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: