Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca donarà subvencions a autònoms i microempreses

Aquesta ajuda se suma a la que segueix vigent des del passat 19 d’abril quan es van aprovar prestacions a persones amb dificultats econòmiques afectades per un ERTO.

A causa de la dràstica reducció d’ingressos de l’activitat comercial o industrial, l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca ha establert unes bases per aprovar una subvenció d’entre 500 i 900 euros a autònoms i microempreses que compleixin els requisits d’aquestes bases. Es podrà demanar fins el 15 de maig i cal omplir la instància que es pot baixar de la web www.santmartisarroca.cat
Aquesta ajuda se suma a la que segueix vigent des del passat 19 d’abril quan es van aprovar prestacions a persones amb dificultats econòmiques afectades per un ERTO.
L’Equip de Govern, amb el suport dels dos partits de l’oposició, ha optat per posar en marxa línies d’ajuts i subvencions, que permeten aplicar els recursos a aquelles situacions concretes més precàries o les que pateixin un perjudici econòmic més notable. Malauradament, una opció de rebaixa generalitzada d’impostos i taxes és manifestament il·legal, i el seu manteniment queda mitigat amb els ajuts i subvencions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: