Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La preinscripció escolar serà entre el 13 i el 22 de maig

A Vilafranca, al setembre tal com estava previst, entrarà en funcionament l’Institut Vilafranca II ubicat al Molí d’en Rovira.

Ja hi ha data per a l’inici de la preinscripció escolar. Serà entre el 13 i el 22 de maig. Per al batxillerat, la preinscripció serà del 27 de maig al 3 de juny. Les sol·licituds s’hauran de presentar de forma telemàtica per evitar el desplaçament de les famílies als centres. Per aquelles persones que tinguin problemes per fer-la via internet, es podrà fer presencialment al centre elegit en primera opció entre el 19 i el 22 de maig, però caldrà demanar en aquest cas, cita prèvia.

El curs vinent compta amb una novetat a Vilafranca i és que entrarà en funcionament, al setembre tal com estava previst, l’Institut Vilafranca II ubicat al Molí d’en Rovira. En el cas d’escollir aquest centre, cal fer la preinscripció via telemàtica i en cas de tenir problemes per fer-la per internet es farà a l’ Oficina Municipal d’Escolarització de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: