Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca apel·la a la responsabilitat de la ciutadania en la desescalada

Després de les setmanes més dures de la pandèmia de coronavirus, la fase 0 de la desescalada en la qual ens trobem representa una nova situació també per a la Policia Local.

L’inspector en cap de la policia vilafranquina, Albert Romero, explica que a l’inici de l’estat d’alarma, les consignes eren molt clares i el confinament de la població, estricte. Ara que la gent pot sortir al carrer en més supòsits, el control de la situació és més complicat. Per això Romero apel·la a la responsabilitat de la ciutadania en la desescalada i explica que només aquest dilluns es van aixecar 30 actes. La majoria a persones que surten a la nit sense justificació.

Romero comenta que, des de l’inici de l’estat d’alarma han estat detingudes 13 persones a Vilafranca i que un 40% de les persones contra les quals ha aixecat acta la Policia Local eren reincidents.

L’inspector en cap reitera, però, que la majoria de la població compleix les normes ara que, poc a poc, s’han relaxat les condicions del confinament amb les sortides dels nens i nenes, els passeigs de les persones adultes, l’esport a l’aire lliure i l’obertura dels locals comercials de menys de 400 metres quadrats amb cita prèvia.

La Policia Local de Vilafranca treballa en coordinació amb el cos dels Mossos d’Esquadra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: