Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La FEGP expressa el seu desacord i preocupació per l’anunci de tancament de Nissan

La FEGP expressa el seu desacord i preocupació per l’anunci de tancament de Nissan

Es sumem al comunicat emès per la Generalitat de Catalunya conjuntament amb les patronals PIMEC i Foment de Treball i els sindicats UGTi CCOO.

Davant l’anunci fet per l’empresa NISSAN Motor de tancament dels seus centres de treball a Catalunya, la Federació empresarial de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf expressa el seu desacord i preocupació per aquesta decisió.En un comunicat expliquen que en un moment en què l’economia mundial està afectada per una crisi sanitària sense precedents i en què els esforços estan centrats a protegir l’activitat econòmica i salvar llocs de treball, NISSAN ha pres una decisió estratègica que no ha tingut en compte la seva responsabilitat social lligada al territori. Per tot això es sumem al comunicat emès per la Generalitat de Catalunya conjuntament amb les patronals PIMEC i Foment de Treball i els sindicats UGTi CCOO. D’aqueta manera manifesten el rebuig a l’anunci de tancament dels centres de treball de la companyia Nissan Motor a Catalunya i la greu preocupació per l’impacte econòmic i social que pugui tenir, així com la forma d’anunciar aquesta decisió amb tant breu marge de temps. Insten a Nissan a reconsiderar la decisió per responsabilitat davant dels seus treballadors i treballadores, davant de les empreses proveïdores i davant del territori que l’ha acollit els últims 40 anys. I, finalment, es comprometen a continuar treballant per mantenir l’activitat de Nissan i el seu parc de proveïdors a Catalunya i posen en valor la unitat d’acció de les diferents administracions, patronals i sindicats per evitar que es confirmi el tancament definitiu dels centres de treball a Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: