Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La fase 0 de la desescalada ha començat a Vilafranca amb més moviment al carrer

Des d’avui poden obrir les seves portes comerços de fins a 400 metres quadrats i restaurants i bars per fer menjar per endur.

Aquest dilluns 4 de maig ha començat la fase 0 de la desescalada un cop superat el punt àlgid de la pandèmia de coronavirus. Ara poden obrir les seves portes comerços de fins a 400 metres quadrats i restaurants i bars per fer menjar per endur.

A Vilafranca, aquest matí de dilluns es veia més moviment al carrer i més locals oberts, tot i que les botigues de roba i complements i els bars i restaurants continuen tancats en la seva majoria.

També hi ha establiments on s’hi està treballant amb la persiana abaixada tot preparant la reobertura de cara al proper dilluns 11 de maig. És el cas de la botiga de roba infantil Chiks del carrer de la Palma. La seva responsable, Sílvia Puig, explica com s’està preparant.

Puig té previst oferir cita prèvia a la seva clientela a partir de dimecres. També explica que l’aturada de l’activitat és molt complicada.

Un altre establiment que encara no ha obert portes però que s’està preparant per fer-ho és la llibreria L’Odissea. Aquest dilluns, la Sílvia Mir està preparant les comandes que la seva clientela ha fet durant els dies de tancament perquè a partir de demà dimarts les puguin venir a recollir.

Des de L’Odissea s’han mostrat molt contents per la comprensió i el suport de lectors i lectores, tant amb la seva participació a la campanya #llibreriesobertes com amb les comandes online a la seva web. En agraïment volen regalar-los un punt de llibre il·lustrat per l’artista Mariona Ríos.
La llibreria preveu obrir el dilluns vinent garantint les mesures d’higiene i seguretat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: