Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La DO Penedès impulsa la venda online dels seus cellers

La web de la DO Penedès ha incorporat l’opció de venda online per a tots aquells cellers de la denominació d’origen que ho sol·licitin.

Aquesta iniciativa iniciada als inicis de l’estat d’alarma, ja acull a més de 40 cellers. La web de la DO Penedès recull en el seu apartat “Cellers” l’opció d’accedir directament a la botiga online de cada celler o al contacte en el cas de fer-se venda directe per altres mitjans, com whatsapp o email. Amb aquesta acció, la DO Penedès posa a disposició dels seus cellers, totes les seves eines per a impulsar el consum de vins Penedès i sumar esforços en la reactivació de vendes tocades per la crisi del COVID19.
Els usuaris que vulguin realitzar una compra online de vins de la DO Penedès, poden accedir a la web www.dopenedes.cat i dirigir-se a l’apartat “Cellers” o accedir-hi mitjançant el destacat que s’ha col·locat a la home. Allà hi trobaran un llistat de tots els cellers de la denominació d’origen. Els que permeten compra online estan destacats amb una icona en forma de carro de la compra. Clicant sobre el nom del celler, accediran a una fitxa on trobaran el link de la seva web o botiga online.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: