Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La darrera fase de restauració de la teulada de Santa Maria s’acabarà a principis de juny

S’han reforçat les estructures internes, s’ha fet l’aïllament de les teules i ara aquestes s’estan tornant a col·locar de nou.

Estava previst que la teulada de Santa Maria estigués enllestida abans de Setmana Santa però a causa de la crisi de la Covid-19 es van haver d’aturar les obres durant un mes. Ara, per fi, s’han reprès els treballs de restauració. El rector de la basílica, Mossèn Xavier Aymerich, explicava en quin punt es troben les obres. De moment s’han reforçat les estructures internes, s’ha fet l’aïllament de les teules i ara aquestes s’estan tornant a col·locar de nou.
Aymerich comentava que la campanya ‘Apadrina una teula’, que s’havia engegat per a donar suport econòmic a les obres de la teulada, també s’ha vist interrompuda per la crisi del Coronavirus, però aquesta no s’ha pogut recuperar.
Les obres estan en la recta final i s’espera que la basílica de Santa Maria tingui la teulada restaurada a principis del mes de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: