Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Ja és a les llibreries Retall de cel, el primer conte infantil d’Agnès Esquirol

Ja és a les llibreries Retall de cel, el primer conte infantil d’Agnès Esquirol

El llibre d’Agnès Esquirol i il·lustrat per Nele Pede ha estat editat per Edicions i Propostes Culturals Andana.

Ja es pot trobar a les llibreries i es presentarà al públic així que les circumstàncies ho permetin.
Retall de cel de cel, es un conte que descriu l’encontre d’«una nena o una
princesa de galtes descolorides i de pell blanca i fina que viu en un pis molt alt a la ciutat i passa moltes estones dibuixant» i «un nen o un cavaller d’ulls negres com el carbó que viu al pis més baix i mira sempre enlaire». «Un dibuix sense acabar de pintar i un ocell volaran de l’un a l’altre…».
L’autora, Agnès Esquirol, nascuda a Sant Joan de Mediona, ha estat la recent guanyadora de la tercera edició del III premi Anna Maria de Saavedra de narrativa amb el recull de contes Coses sublims. És filòloga, doctora en Lingüística per la UB i des de fa uns anys es dedica a la docència. Les il·lustracions del conte són obra de Nele Pede. Nele va néixer a Bèlgica i desprès de conèixer diversos països i cultures es va establir, ja fa força anys, a Guardiola de Fontrubí. Treballa el disseny i la il·lustració.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: