Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC engega una campanya audiovisual per redescobrir i refer Vilafranca després del confinament

La iniciativa compta amb la col·laboració de veïns i veïnes de Vilafranca que escriuran articles sobre la vila.

ERC està recopilant un seguit d’articles escrits per veïns i veïnes de Vilafranca en els que expliquen què els mou per redescobrir la ciutat, què troben a faltar, què tenen ganes de fer o com la volen reconstruir.
Aquests articles animen a la ciutadania a redescobrir els espais de cada barri, a enfortir el teixit social de la ciutat per empoderar a la gent, a apostar pel comerç de proximitat i a enfortir Vilafranca. Els articles es poden anar seguint al web d’Esquerra Republicana Vilafranca i a les seves xarxes socials. La iniciativa marca el començament d’una campanya audiovisual que té com objectiu posar de relleu valors clau que després del confinament prenen encara més importància com el bé comú, la cultura, el comerç de proximitat, la sostenibilitat, la salut i les cures.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: