Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Emilio Duró pronunciarà la conferència inaugural de les Fires de Maig Virtuals

Emilio Duró pronunciarà la conferència inaugural de les Fires de Maig Virtuals

Les Fires de Maig Virtuals comptaran amb un centenar d’expositors, més de 20 activitats programades a l’Espai Demo, tastos i maridatges a l’espai enogastronòmic i activitats a l’Espai Jugafira

Ja es van coneixent algunes de les novetats de les Fires de Maig que se celebraran els propers dies 22, 23 i 24 de maig i que enguany tindran un format virtual arran de la pandèmia del coronavirus. Així ja se sap que la conferència inaugural de les Fires de Maig Virtuals la farà Emilio Duró de l’empresa Iter Consultores, que parlarà al voltant de la motivació; de la importància d’adoptar una actitud mental positiva, l’optimisme en la vida, la necessitat d’adaptar-se al futur i als canvis i el control de la por com a factor determinant d’èxit. Aquesta conferència porta per títol “No s’hi val a rendir-se”, i es durà a terme el divendres 22 de maig, a les 9.15h, a l’espai Demo de la web firesdemaig.cat. La conferència es podrà veure a través de la plataforma Zoom i té un aforament màxim de 500 persones, que s’hauran d’inscriure prèviament a través de la pàgina web de les Fires de Maig Virtuals. La inscripció s’iniciarà a partir de dilluns 18 de maig.
Emilio Duró és llicenciat en administració i direcció d’empreses i MBA per ESADE, així com llicenciat en econòmiques per la UAB; prestigiós consultor i conferenciant internacional; és professor associat en diferents universitats, col·labora en diferents programes televisius i basa el seu anàlisi en el desenvolupament emocional com a clau per a l’èxit professional.
Un cop tancades les inscripcions d’expositors, ja han confirmat la seva presència a les Fires de Maig Virtuals més d’un centenar, dels quals un 27% són de comerç i serveis, un 19% d’equipament de la llar, un 18% d’associacions i entitats, un 16% d’automoció, un 10% de maquinària agrícola i un 10% d’alimentació. A part de la conferència inaugural, l’Espai Demo programarà un gran nombre d’activitats, tant vinculades a expositors de les Fires de Maig Virtuals, en càpsules de 30 minuts, com jornades del clúster vitivinícola Innovi, o fins i tot el concert d’aniversari de la Societat Coral del Penedès “El Coro”, que celebra el seu 50è aniversari.
Des del divendres 22 al diumenge 24 de maig, i en horari de matí i tarda, a través del zoom de les Fires de Maig, es podran seguir les presentacions i interactuar amb els ponents. Caldrà inscripció prèvia a la mateixa web de les fires. També s’està posant a punt l’espai enogastronòmic, on s’oferiran tastos i maridatges organitzats per la mateixa DO Penedès i també activitats gastronòmiques que organitzaran alguns expositors com és el cas de Xerigots, que oferirà un tast comentat dels 10 formatges que conformaran la selecció Xerigots a Casa-Especial Fires de Maig i que es podrà comprar prèviament a la seva botigaonline.
A més estarà obert l’Espai Jugafira amb activitats molt variades i organitzades pel Casal i per expositors relacionats amb els infants, com l’empresa Meskelleure.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: