Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Emili Duró inaugura les Fires de Maig fent una crida a l’optimisme i encarar la vida amb humor

L’empresari, professor i consultor Emili Duró ha destacat la importància d’encarar la vida i les dificultats que es presenten amb bones sensacions i esperit positiu.

Puntualment a 1/4 de 10 del matí l’alcalde Pere Regull ha donat la benvinguda a l’edició 2020 de les Fires de Maig. Una benvinguda a través de les xarxes socials, que serà la via a través de la qual enguany se celebraran les Fires.
L’alcalde vilafranquí ha recordat que davant l’actual situació es va parlar d’ajornar les Fires, però que finalment es va decidir tirar-les endavant amb aquest format virtual ja que continuen tenint tot el sentit. I fins i tot més viu que mai per ajudar a promocionar el comerç local.
També el regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort ha adreçat unes paraules a les persones que seguien l’acte a través d’internet. En el seu cas ha volgut remarcar que són unes fires extraordinàries i se’ns dubte històriques. Per primer cop s’han enfocat de manera virtual, fent un seguit de pavellons virtuals per els expositors, i amb tot de promocions, descomptes i sorteigs.
Montfort ha volgut agrair l’esforç de tot l’equip de promoció econòmica que ha fet possible les Fires; i també el dels expositors que hi han confiat.
Després ha estat ja el torn d’Emili Duró, que ha fet la seva conferència des de Madrid, on es troba confinat a causa la Covid-19. Ha començat apuntant que el més senzill en l’actual moment hauria estat rendir-se i suspendre les Fires; però per contra s’ha decidit ser valents i tirar endavant aquesta proposta virtual.
Duró ha explicat que la conferència s’havia de titular ‘No s’hi val a rendir-se’; però que finalment ha decidit renombrar-la com a ‘Simfonia de la vida’. Un cant a la il·lusió i a encarar la vida amb bon humor, alegria i un somriure. Ha explicat que tothom coneix gent que ho té tot, però no és feliç, i altre gent que no té res però per contra és feliç. Per això ell parlava que cal ser paranoic a la inversa, i pensar que les coses que ens passen a la vida s’encaren a beneficiar-nos i no a perjudicar-nos.
Al llarg de la xerrada ha destacat que la vida és evolució i canvis constants. Ha animat tothom a parlar més de present i futur, i deixar de quedar-se ancorat en el passat i lamentant-se del que ha passat i que ja no te solució. Encarar les situacions amb una mirada positiva i amb bones sensacions, per tal d’ajudar a que les coses que han de venir siguin millors.
En acabar s’ha fet un petit torn de preguntes per part de les persones que han seguit la conferència a través de les xarxes socials de les Fires.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: