Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els voltants de la zona esportiva es van omplir el cap de setmana de gent per fer esport

Aquest cap de setmana passat ha estat el primer que es podia sortir al carrer a practicar esport, en solitari i respectant les distàncies de seguretat.

Aquest cap de setmana ha estat el primer des de mitjans de març en que es podia sortir al carrer a practicar activitat esportiva, principalment caminar, córrer o anar en bicicleta. Davant d’aquesta situació van ser moltes les persones que van decidir sortir a fer exercici, i un dels espais que més transitats a Vilafranca va ser el voltant de la zona esportiva. Els camins propers i el fet que sigui una zona sense transit feien aquest espai especialment atractiu.
La majoria dels qui van sortir a córrer eren amateurs i amants de l’esport, però també evidentment els atletes professionals també han trobat molt a faltar aquesta possibilitat practicar esport a l’aire lliure. Entre les persones que diumenge al matí corrien per la zona esportiva hi havia Naima Ait Alibou que explicava que havia aprofitat bàsicament per fer rodatge suau i tornar a agafar sensacions.
Ja dissabte, que era el primer dia que es podia sortir, hi havia molta gent als carrers i molt d’ambient.
A partir d’ara ja es pot sortir a fer pràctica esportiva a l’aire lliure, en solitari i respectant les mesures de distancia amb la resta de persones, i per tant ja serà habitual tornar a veure gent corrent per els carrers de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: