Diumenge, 26 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds reprenen l’activitat social amb el cicle Musical Figarot, al pati de Cal Figarot

A banda de la reobertura de Cal Figarot, els Castellers de Vilafranca treballen també un un protocol de cara a quan es puguin reprendre els assaigs.

Els Castellers de Vilafranca reobren el seu local social aquesta setmana, i des de dijous l’espai de restaurant ja atén el públic, mantenint totes les mesures de seguretat i higiene que marca la normativa actual davant la crisi del coronavirus. A més, s’ha aprofitat l’ampli espai de terrassa i pati del local per tal de col·locar el màxim de taules possibles respectant les distàncies de seguretat.
El president dels Verds, Carles Mata, comenta que aprofitant que ja s’obria l’espai de bar i restaurant han decidit també engegar el cicle Musical Figarot, tot i que amb alguns canvis. Es farà dissabte, enlloc dels dijous, i amb programació cada quinze dies. Així mateix tenen previst anar reprenent poc a poc altres activitats socials a Cal Figarot.
Pel que fa a l’activitat castellera, Mata recorda que la nova junta va prendre possessió del càrrec a primers d’any, i que tot just van poder fer un assaig abans de l’aturada total a causa de la Covid. El president remarca que la colla tenia moltes ganes i il·lusió, però que evidentment es va haver de parar i repensar els mesos següents. Durant aquest llarg període de confinament han mirat de mantenir-se actius fent entrenaments a través de les xarxes, i tertúlies vermut per mirar de mantenir el cali.
Carles Mata explica també que estan treballant en la redacció d’un protocol de cara al moment en que es pugin reprendre els assaigs per tal de fer-ho en les condicions de seguretat sanitària que calgui.
De moment però, ja aquest cap de setmana es podrà anar a Cal Figarot a gaudir del primer dels concerts del cicle Musical Figarot.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: