Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els restaurants de la vila es preparen per reobrir les seves portes a partir de dilluns

El dilluns, amb l’entrada en la fase 2 de la desescalada, serà un dia clau pels restaurants de la vila que podran obrir l’interior de les sales seguint les estrictes mesures de seguretat establertes

Després de dos mesos i mig sense activitat a l’interior de les sales, els restaurants de la vila s’estan preparant per, a partir de dilluns, recuperar part de la seva activitat habitual aprofitant l’entrada de l’Alt Penedès a la fase 2 de desescalada. En aquesta fase, els restaurants poden obrir els respectius interiors però mantenint les distàncies de seguretat entre les taules i garantint les mesures higièniques.

Els diferents locals estan treballant amb intensitat en els darrers dies per a tenir-ho tot a punt de cara a l’obertura de portes de dilluns. Hi ha ganes de reemprendre l’activitat i començar a recuperar-se de l’impacte econòmic d’aquests gairebé tres mesos sense ingressos. El restaurant Cal Ton és un dels dels establiments de la vila que està treballant per adequar les seves instal.lacions i preparant la logística necessària per a complir la normativa sanitària

En les darreres setmanes i després de l’entrada en la fase 1 de desescalada, diferents restaurants de la vila han mantingut l’activitat oferint menjar per emportar.  Amb tot, tal i com destaquen els responsables dels establiments, entre la clientela hi ha moltes ganes de poder tornar a gaudir dels àpats en els recintes i així reunir-se també amb la família i els amics. Les primeres reserves, fins i tot, es van fer la setmana passada aprofitant el coneixement que hi havia del canvi de fase

La prova de foc per la primera etapa de la tornada a la normalitat serà dilluns que, sent festiu a Vilafranca, pot ser una bona jornada per tenir un bon nivell de clients.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: