Diumenge, 26 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Castellers de Vilafranca reprenen l’activitat social amb el MusiCal Figarot

Els Castellers de Vilafranca reprenen l’activitat social amb el MusiCal Figarot

Aquesta sessió del MusiCal Figarot serà dissabte a les 20h al pati de Cal Figarot i comptarà amb els músics Manu Sabaté a la gralla, Joan Solana al teclat i Xavi Carbó al contrabaix.

Aquest dissabte 30 de maig els Castellers de Vilafranca reprenen les activitats socials de la colla. Serà amb una nova sessió del MusiCal Figarot, les jam session de música tradicional. Es tracta d’una activitat que aquest any la colla ja havia engegat, però que es va haver de suspendre a mitjans de març per la pandèmia del coronavirus i la declaració de l’estat d’alarma. Els Castellers de Vilafranca, per tant, tornen allà on ho van deixar. 
Aquesta sessió del MusiCal Figarot serà a les 8 del vespre al pati de Cal Figarot. Els músics que hi participaran seran Manú Sabaté a la gralla, Joan Solana al teclat i Xavi Carbó al contrabaix. L’activitat es farà amb un compliment estricte de totes les mesures de seguretat. L’aforament serà limitat i tots els assistents hauran d’estar asseguts a les taules i cadires de la terrassa del restaurant. Qui no tingui lloc, no s’hi podrà quedar. Ningú podrà estar dret, excepte els treballadors del restaurant. Els Castellers de Vilafranca animem a tothom que hi assisteixi a complir amb la normativa, establerta per la seguretat de tots i totes. 
Així mateix, aquest dijous 28 de maig reobre les portes el restaurant de Cal Figarot, gestionat per l’empresa penedesenca Cal Blay. Ho farà amb una terrassa ampliada a tot el pati de la seu social dels Castellers de Vilafranca. L’horari d’obertura serà de 12 del migdia a dos quarts de 5 de la tarda i de dos quarts de 8 del vespre a 12 de la nit (dimarts estarà tancat).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: