Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els apartaments turístics de la vila esperen recuperar la clientela de manera progressiva

El continuat avançament en les fases de desescalada de la Covid-19 està començant a tenir efectes en els diferents sectors econòmics de la vila i de la comarca

El món del turisme és un dels que més està pendent d’aquesta progressiva tornada a la normalitat i els establiments que ofereixen estades esperen poder recuperar una part de la clientela perduda en aquests darrers mesos de pandèmia.

Els apartaments turístics són uns dels que, gràcies a la tipologia d’allotjament que ofereixen, estan en un millor punt de partida per sortir de la crisi. A Vilafranca, els apartaments Cal Negri esperen poder reempendre l’activitat habitual de forma progressiva després de setmanes de tancament, cancel.lacions i manca d’activitat

Cal Negri ha pogut superar la pitjor etapa gràcies a que els dos apartaments han estat ocupats durant diverses setmanes per professionals sanitaris que no podien tornar a les respectives llars.

Un dels canvis que sí que hi poden haver en els propers mesos és el perfil del visitant. Durant l’estiu, Cal Negri solia acollir, fins ara, un flux important de turistes estrangers de pas cap el Sud de la Península o cap el Nord si estaven fent el viatge de tornada als seus respectius països. Aquest tipus de turista enguany no vindrà, però sí que és previsible que ho facin famílíes i petits grups d’amics procedents, en la major part, de llocs propers.

Un cop deixat enrera el moment de major incertesa, aquest sector econòmic de la vila comença a veure el futur amb una major dosi d’optimisme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: