Dilluns, 13 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Vinseum reobrirà el proper dimarts 2 de juny

El Vinseum reobrirà el proper dimarts 2 de juny

Vinseum vol celebrar el retrobament amb el seu públic, i per això ofereix l’entrada gratuïta fins el 31 de juliol. Al marge de la visita lliure, tothom qui ho prefereixi podrà gaudir d’una visita especial, amb un brindis de retrobament final inclòs.

Després de 78 dies de treball a distància i des dels respectius domicilis, a partir d’aquest dimarts l’equip es reincorpora al seu lloc de treball habitual de manera graonada, i mantenint les necessàries mesures de seguretat sanitària.

Serà el moment quan es podrà tornar al museu, visitar l’exposició permanent, fer compres a la botiga del Palau Reial, així com reprendre les consultes al Centre de Documentació del carrer de la Palma. Els espais públics s’han hagut d’adequar a la normativa vigent per garantir un espai sanitàriament segur, basada en quatre factors claus: la distància de seguretat, el control d’aforament, les mesures d’higiene i les mesures de protecció de les col·leccions.

Per aquest motiu el visitant haurà de respectar les mesures adoptades que es redueixen a l’ús obligatori de mascaretes, la higiene de mans i el respecte de la distància social.

Vinseum vol celebrar el retrobament amb el seu públic, i per això ofereix l’entrada gratuïta fins el 31 de juliol. Al marge de la visita lliure, tothom qui ho prefereixi podrà gaudir d’una visita especial, amb un brindis de retrobament final inclòs.

D’aquesta manera, el museu s’uneix a l’activitat que la Taverna de Vinseum ja està duent a terme des del 19 de maig, amb l’objectiu d’oferir un espai per al gaudi, la cultura i el vi, tot amb plenes garanties i seguretat.

Amb la reobertura, el museu impulsa la campanya Amics Essencials per mostrar el seu agraïment a totes aquelles persones que han estat treballant per garantir el benestar de totes i tots nosaltres en dies de confinament total. La campanya començarà el proper 2 de juny i, durant tot un any, aquests amics essencials podran gaudir de forma gratuïta dels avantatges de ser Amic del museu: entrada gratuïta al museu, reduccions d’entrades a actes, descomptes a la botiga… Per participar-hi, només caldrà emplenar prèviament un formulari que s’habilitarà al web del museu.

Efemèrides

12 de Juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: