Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El SIAJ incorpora l’assessorament personalitzat als joves a través de videoconferència

El SIAJ incorpora l’assessorament personalitzat als joves a través de videoconferència

Per demanar una assessoria per videoconferència, només cal contactar amb el SIAJ i concretar un dia i hora a través dels seus canals de contacte.

El Servei d’Informació i Assessorament per a Joves del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, ofereix des del passat 16 de març de manera no presencial, els seus serveis d’informació, orientació i assessorament a les persones joves que tenen dubtes i a les seves famílies.

Les professionals del servei estan atenent en els horaris habituals d’atenció d’abans del confinament social per telèfon i correu electrònic. En substitució de les assessories presencials, des del SIAJ s’ha habilitat un nou canal, la videoconferència. Cal demanar cita prèvia per tal d’agendar el dia i hora per fer l’assessorament personalitzat, igual que es feia abans amb el presencial. El personal del SIAJ ofereix un assessorament especialitzat, principalment, sobre temes educatius i de mobilitat internacional. Si algú està interessat en altres àmbits, cal contactar igualment i, en cas de no poder-lo assessorar, es derivarà cap al servei corresponent.

Pròximament, a més es podrà sol·licitar cita prèvia online a través de joventut.vilafranca.cat. Aquesta és una nova opció que es dóna des del servei i que té la voluntat de tenir continuïtat també quan l’oficina del SIAJ torni a obrir portes al carrer de la Fruita, 13.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: