Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rebost Solidari augmenta fins a 86 el número de famílies que atén arran de la Covid-19

El Rebost Solidari de Vilafranca ha hagut d’incrementar en aquests últims dos mesos i mig la seva capacitat d’atenció a causa de la Covid-19

Durant la pandèmia, el número de famílies que s’acosten a diari fins les dependències del Rebost ha passat de 70 a 86, una xifra que podria augmentar les properes setmanes en funció de l’evolució de la mateixa crisi sanitària o dels efectes sociolaborals posteriors.

El treball dels voluntaris i les aportacions d’entitats, particulars i administracions han permès, fins ara, cobrir les noves necessitats de l’entitat sense problemes. De cara al futur immediat, l’objectiu és continuar amb els actuals nivells de servei.

Una vegada aturada la primera gran onada de necessitats generada per la Covid-19, en les properes setmanes i mesos el Rebost haurà de fer front també als previsibles greus problemes que generarà la crisi social i laboral que s’acosta com a conseqüència directa de la mateixa pandèmia.

El Rebost Solidari ha funcionat de manera molt metòdica i ordenada des de que va començar la crisi sanitària gràcies, en bona part, a la dedicació per part dels voluntaris de l’entitat.

Els més veterans i els que tenien factors de risc es van quedar a casa, però la resta ha estat al peu del canó des del primer dia fent tota mena de tasques, A més, les mesures de prevenció han estat intenses des dels primers dies de la pandèmia i cap de les persones voluntàries ha patit els efectes de la malaltia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: