Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ple de Vilafranca es reuneix amb una proposta de modificació de pressupost i d’ordenances

Aquest dimarts, 19 de maig, té lloc un ple municipal ordinari de l’Ajuntament de Vilafranca que se celebrarà a les vuit del vespre.

Donades les circumstàncies excepcionals per la vigència de l’estat d’alarma amb motiu de la pandèmia del Coronavirus-COVID19, el ple es realitzarà per mitjans telemàtics. El públic en general podrà seguir la sessió en streaming mitjançant la web de RTV Vilafranca, a l’adreça www.rtvvilafranca.cat.
Així mateix, Ràdio Vilafranca informarà puntualment del desenvolupament del ple, tot coincidint amb les hores puntes i les mitges hores, és a dir, a les 20.00, 20.30, 21.00, 21.30h i franges successives.
A l’ordre del dia hi figuren com punts prou destacats, que busquen fer front a una resposta a la crisi que genera la pandèmia sanitària de la Covid-19. Es proposa una modificació del pressupost del 2020 i també una modificació de les ordenances fiscals. També es portaran a debat diverses mocions dels diferents grups municipals. Tres d’aquestes mocions tracten del mateix tema, de l’empadronament, i les presenten per separat els grups de la VeC, la CUP i ERC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: