Diumenge, 9 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola aprova una modificació de pressupost d’1’8 milions

El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola aprova una modificació de pressupost d’1’8 milions

El ple, celebrat dilluns passat, es va realitzar per videoconferència i es va poder seguir en directe per Youtube.

En la primera sessió de la seva història celebrada de manera telemàtica, a través de videoconferència, el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola va aprovar una modificació de pressupost per valor d’1 milió 800 mil euros. L’acord es va prendre amb els vots favorables d’Alternativa per Olèrdola, l’abstenció del PSC-Units, i els vots en contra de Junts per Olèrdola i ERC.
La modificació de pressupost es finança, en més d’1 milió 400 mil euros, amb romanent de tresoreria per a despeses generals. La resta amb baixes i suplements de crèdit. Lucas Ramírez, alcalde d’Olèrdola, exposava que la modificació inclou 1.426.000 € per inversions. Entre aquestes va destacar l’arranjament dels pous d’aigua de Moja i Sant Miquel, que són obres subvencionades per l’ACA que compten amb una previsió d’aportació municipal de 90.000 €. També s’incorporen 230.000 euros més al projecte de reforma de l’edifici de l’ajuntament per adequar una tercera planta i es financen fins a 11 redaccions de projectes “per a portar a terme durant aquest mandat”, incloent la xarxa de sanejament de Sant Miquel, la instal•lació de plaques fotovoltaiques en edificis públics, la portada de la fibra a Viladellops, l’adequació de l’arbrat del municipi o la urbanització d’una nova plaça davant el consultori de Moja. També s’acorden crèdits extraordinaris per a la compra del camp de futbol de Sant Pere Molanta, pel projecte d’un carril bici que uneixi Vilafranca, el Clot de Moja i els Monjos o l’accessibilitat als nuclis. Una altra inversió que es contempla és la tercera fase de la rehabilitació de la Torre de Moja, subvencionada en un 75%, o bé el pas a plataforma única del carrer Manel Crespo i l’asfaltat de l’Eix Rossend Montané, des de Mas Granell fins a Sant Pere Molanta. En aquest punt, Ramírez precisava que es repararan els flonjalls i es contempla el pintat de la senyalització horitzontal, especialment al polígon de Sant Pere Molanta. L’alcalde demanava el suport dels grups a aquesta modificació de pressupost perquè permetia realitzar “millores pel municipi”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: