Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El descens en el nombre d’ingressos manté l’optimisme als hospitals del Penedès i Garraf

El nombre d’ingressos evoluciona positivament, sobretot al Garraf. Els dos centres registren 12 altes més, en un nou dia sense defuncions.

Segons l’informe diari del Consorci Sanitari del Penedès Garraf, publicat aquest dissabte al matí, el nombre de persones ingressades amb patologies respiratòries o símptomes de COVID-19 als centres del Garraf, manté la seva tendència a la baixa. Amb un descens de 17 pacients ingressats, s’ha passat dels 44 d’ahir, a la xifra actual de 27. A la vegada, les altes augmenten fins les 278, amb 8 més que ahir. Aquest informe també assenyala que no s’ha produït cap mort en les darreres 24 hores, mantenint-se en 76 als centres del Garraf.

En el cas de l’Alt Penedès, hi ha una persona menys ingressada, d’un total de 9 actualment, mentre que les altes, amb 4 més que ahir, han arribat a les 119. Un altre aspecte positiu és el nombre de defuncions, que es manté estancat des de fa dies, amb un total de 32, des que es va iniciar la situació de pandèmia.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: