Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal celebra aquest dijous una sessió plenària de manera telemàtica

Aquest dijous, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès celebra un ple de manera telemàtica a dos quarts de 8, que es podrà seguir a través de Youtube.

Un dels primers punts d’aquesta sessió serà l’aprovació de la presa de possessió de les noves conselleres comarcals: Alba Mitjans Pinyol i Cristina de la Cruz Piñol. A més, aquesta ple telemàtic servirà per donar compte de la liquidació dels pressupostos del Consell Comarcal i del Consorci de Promoció Turística de l’exercici 2019. En matèria d’economia i hisenda, també caldrà ratificar, si s’escau, l’addenda de modificació per a l’any 2020 del conveni d’encàrrec de gestió entre l’Agència Catalana de Consum per a la realització d’actuacions en matèria de consum i aprovar o no l’expedient de modificació de crèdit número 4 de l’ens corresponent al pressupost del 2020. Des de l’àrea de plans transversals, es proposa ratificar l’aprovació de les bases reguladores per a l’atorgament d’ajuts individuals de menjador adreçats a alumnat d’ensenyaments obligatoris, de segon cicle d’educació infantil i de centres d’educació especial sufragats amb fons públics de la comarca de l’Alt Penedès, per al curs 2020-2021; i la suspensió del contractes amb les empreses adjudicatàries del servei monitoratge i transport escolar de la comarca de l’Alt Penedès.

En la part de control, i just abans dels precs i preguntes, caldrà donar compte de Decrets de la Presidència, de Resolucions de la Gerència, de les actes de la Junta de Govern de 5 i 19 de març, 2 i 23 d’abril de 2020. Aquesta part també inclou una moció per una recuperació socioeconòmica des de la proximitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: