Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Consell Comarcal ajuda a tramitar ajuts per a millorar establiments i implantar-ne de nous

El Consell Comarcal ajuda a tramitar ajuts per a millorar establiments i implantar-ne de nous

Reformar els establiments antics o les parades de mercats municipals i donar suport als projectes de recuperació dels locals comercials buits situats a la trama urbana consolidada del municipi o als cascs antics i el seus eixamples, són algunes de les línies d’ajut de la Generalitat per al 2020

El Consell Comarcal forma part de la xarxa de punts d’assessorament per a emprenedors i empreses “Catalunya Emprèn” i ajuda els emprenedors i les empreses a tramitar els ajuts que convoca el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat: suport a les entitats representatives del sector del comerç, suport a la xarxa associativa de comerç, artesania i moda; reactivació del comerç, reactivació de l’empresa artesana i reactivació de la moda catalana.

La línia d’ajuts per a la millora d’establiments i per a la implantació de nous comerços està adreçada a empreses de comerç, serveis, artesania i moda; professionals autònoms, i parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris. Ofereix ajuts a fons perdut per a la compra, l’arrendament o la concessió administrativa de locals o aparadors buits, per donar continuïtat a les empreses comercials, per ampliar la superfície de venda annexionant un nou local, per reformar i adequar parades de mercats o botigues a peu de carrer.

El termini de presentació de sol·licituds per optar a aquests ajuts finalitza el 31 de desembre d’enguany o fins que s’exhaureixi el pressupost.

Atès que actualment el Consell Comarcal no fa atenció presencial, les consultes sobre qualsevol de les línies de suport de la Generalitat o sobre qualsevol novetat legislativa per a empreses i autònoms derivada de la situació excepcional generada per la COVID-19, es poden adreçar per escrit al Servei Comarcal de Creació d’Empreses (), especificant el nom i les dades bàsiques de l’empresa. Des d’aquest Servei es donarà una resposta ràpida a totes les consultes.

D’altra banda, a la pàgina d’inici de la web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (www.ccapenedes.cat), hi ha un apartat destacat amb informació sobre les mesures de suport de les administracions a la ciutadania i a les empreses per pal·liar els efectes de la COVID, on es poden consultar les convocatòries originals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: