Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cementiri municipal de Vilafranca reobrirà al públic el proper dimarts 2 de juny

Aquest proper dimarts 2 de juny, el Cementiri municipal de Vilafranca reobrirà les portes a la ciutadania en el seu horari habitual de 9 a 18h els dies feiners i de 9 a 15h els diumenges i festius.

Dins el cementiri caldrà respectar a distància de seguretat de 2 metres, portar mascareta i posar-se gel desinfectant de mans en entrar i sortir del recinte. L’entrada al cementiri només podrà ser per la porta principal del carrer Guardiola, 1.

D’altra banda, i pel que fa al tanatori, l’Ajuntament informa que, durant la fase 2 del desconfinament, en la qual previsiblement entrarà l’Alt Penedès a partir de dilluns, l’aforament de les sales de vetlla passarà a ser de fins a 15 persones, l’acompanyament a les inhumacions el podran fer fins a 25 persones i l’aforament total de l’oratori del tanatori per a les celebracions serà de fins a 90 persones.

Finalment, es comunica que l’empresa funerària Àltima ha habilitat un servei de psicologia per a les persones que han patit una defunció durant aquesta crisi. El telèfon de contacte és el 900 533 264.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: