Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dues víctimes més per coronavirus als hospitals del Alt Penedès i Garraf

Dues víctimes més per coronavirus als hospitals del Alt Penedès i Garraf

A L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès només hi ha 18 persones ingressades amb problemes respiratoris.

Es continua mantenint una pressió més reduida als hospitals per la pandèmia del coronavirus al Penedès i Garraf. L’informe d’aquest matí de diumenge del Consorci Hospitalari de l’Alt Penedès i Garraf idica que als centres sanitaris del Garraf es manté la mateixa xifra del dia abans en quan a ingressats amb símptomes respiratoris, que són 86, mentre que a Vilafranca hi ha un nou ingrés i en són 18 en total.
Respecte a les víctimes mortals des de que es va iniciar la pandèmia cal lamentar una nova mort a Vilafranca i una altra al Garraf. En concret a la capital del’Alt Penedès han mort des de l’inici 32 persones en l’hospital i als centres del Garraf 71 persones. El nombre d’altres, de malalts que han superat el coronavirus va creixent. Ja són un total de 248 (3 més que el dia abans) al Garraf i 107 a Vilafranca.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: