Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dolors Rovira publica un recull de 10 contes inspirats en l’obra del pintor Pau Boada

El llibre, que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, és ja a les llibreries de la vila.

Coincidint amb els 110 anys del naixement i els 45 de la mort de l’artista vilafranquí Pau Boada (1010-1975), Dolors Rovira presenta un recull de 10 contes escrits i il·lustrats per ella mateixa que s’inspiren en l’obra del conegut pintor.
El recull, que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i que ha estat editat per Edicions i Propostes Culturals Andana, es troba ja a la venda a les llibreries de Vilafranca. La seva presentació al públic, que ha tingut que ser posposada a causa del confinament, serà reprogramada en el moment que les condicions ho permetin.
Segons l’autora aquest llibre és fruit d’un desig que ve de lluny, el de donar a conèixer el pintor vilafranquí Pau Boada i Mercader. L’ha escrit i il·lustrat amb la finalitat de fer difusió de la seva vida i de la seva obra, especialment entre els nens i les nenes. Sempre ha trobat que les obres d’aquest autor tenen un magnetisme i una
singularitat irrepetibles. Li criden l’atenció, sobretot pel color i per l’expressió que traspuen les seves figures, especialment aquelles que apareixen en alguns dels murals que encara es conserven en diverses parets de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: