Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte hi haurà parades de productors de la terra del mercat a la rambla Sant Francesc

No serà un mercat «normal» sinó que estarà perimetrat per controlar-ne l’aforament.

A partir d’aquest dissabte es reprendrà part de l’activitat del mercat no sedentari del dissabte amb 25 parades de “productors de la terra” i de planter després que s’hagués de suspendre la seva celebració el passat 14 de març, amb el decret d’estat d’alarma.

No serà un mercat «normal» sinó que estarà perimetrat per controlar-ne l’aforament. Les parades es col·locaran a la rambla de Sant Francesc, en ambdós costats de l’espai central, degudament espaiades i seguint el protocol establert per les autoritats sanitàries. La zona de venda tindrà un accés únic a la zona del monument a Milà i Fontanals i la sortida es farà pel cantó oposat de la rambla. La Policia Local, agents cívics i els voluntaris de Protecció Civil controlaran els accessos.

El regidor de Promoció Econòmica i Seguretat Ciutadana Joan Manel Montfort explica les característiques d’aquest mercat que podrem veure dissabte.

Es demana a la població que acudeixi a les parades de la rambla que respecti les mesures de distanciament social i protecció individual. Caldrà portar mascareta i posar-se l’hidrogel que es podrà trobar a l’accés abans d’entrar al recinte.

A més, s’haurà de mantenir la distància de seguretat amb altres persones i amb els productes. Està prohibit l’autoservei, de manera que només els paradistes podran manipular i servir els productes.
Montfort destaca que la celebració del mercat del dissabte és un pas important per Vilafranca i que aquest format de mercat serà una primera prova per veure com funciona.

Una altra mesura que s’aplicarà serà que la franja horària de 10 a 12h estarà reservada a les persones majors de 70 anys.

L’horari de venda i d’obertura del recinte serà de les 8 a les 14h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: