Dimarts, 27 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Disminueixen els ingressos i augmenten les altes als hospitals de l’Alt Penedès i el Garraf

Disminueixen els ingressos i augmenten les altes als hospitals de l’Alt Penedès i el Garraf

Segons l’informe diari del consorci sanitari de l’Alt Penedès Garraf en aquests moments la xifra d’ingressats a baixat en quatre persones menys i hi ha hagut dues altes més a les dues comarques.

En aquests moments hi ha un total de 103 persones ingressades per patologies respiratòries a les dues comarques, quatre menys que el dia anterior. La xifra d’altes des de l’inici de la pandèmia arriba a les 352 persones.

A l’Alt Penedès, hi ha hagut un descens dels ingressos i ara mateix hi ha un total de 17 persones a l’Hospital Comarcal amb malalties respiratòries, quatre menys que divendres. La xifra de morts des de l’inici de la pandèmia es manté, igual que el dia anterior, en un total de 31 persones. Pel que fa a les altes, se n’ha registrat una més en les darreres 24 hores. Des de l’inici de la pandèmia se n’han donat 107.

Al Garraf, es manté la xifra d’altes en 86 des de l’inici de la crisi sanitària. Les morts també es mantenen en un total de 70 persones. En canvi, hi ha una nova alta des de divendres i en total ja se n’han donat 245.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: