Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continua millorant la situació dels hospitals de l’Alt Penedès i Garraf

L’informe diari del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf corresponent al migdia d’aquest dimarts continua indicant una millora de la situació d’emergència sanitària provocada per la Covid-19.

Entre els centres sanitaris de les dues comarques hi ha avui 12 persones menys ingressades amb patologies respiratòries. En concret a Vilafranca hi ha 16 ingressats, dos menys que el dia anterior, i al Garraf 78 ingressats, 10 menys que el dilluns. En relació a les persones que han mort des de que es va iniciar la pandèmia al Garraf en són 73, una més que el dia abans, i a Vilafranca es manté la xifra del dilluns, de 32 persones.
Les que continuen augmentant són les xifres de persones que han estat donades d’alta, superant la malaltia. Al Garraf 248 des de l’inici de la crisi sanitària, i 6 més que el dia abans, mentre que a l’hospital de Vilafranca en són un total de 108, tres més que el dilluns.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: