Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continua el descens d’ingressats per Covid-19 a l’Hospital de Vilafranca

La situació a l'Hospital de l'Alt Penedès continua en fase d'estabilitat i registrant un descens en el nombre de persones ingressades amb patologies respiratòries o amb símptomes de Covid-19. Segons les dades facilitades pel centre hospitalari, en les últimes 24 hores no hi hagut cap defunció i el número de pacients amb patologies respiratòries o [...]

La situació a l’Hospital de l’Alt Penedès continua en fase d’estabilitat i registrant un descens en el nombre de persones ingressades amb patologies respiratòries o amb símptomes de Covid-19. Segons les dades facilitades pel centre hospitalari, en les últimes 24 hores no hi hagut cap defunció i el número de pacients amb patologies respiratòries o símptomes de la Covid-19 se situa en els 21. Des de l’inici de la pandèmia i fins avui han mort a l’Hospital de l’Alt Penedès 31 persones amb la Covid-19.
Pel que fa a l’Hospital de Sant Camil del Garraf, en les últimes 24 hores s’han produÍt tres defuncions i el número total de persones mortes per la Covid-19 puja fins les 71. Entre els dos centres hospitalaris la xifra total de defuncions se situa en les 101.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: