Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Codorníu donarà mig milió de copes de cava a bars i restaurants

Codorníu donarà mig milió de copes de cava a bars i restaurants

La companyia se suma com a partner a la iniciativa #FUERZABAR per ajudar a l’hostaleria a superar la crisi provocada pel Covid-19.

Raventós Codorníu donarà a bars i restaurants mig milió de copes de cava, o el que és el mateix, 100.000 ampolles de Codorniu per ajudar al sector de la restauració a superar la crisi provocada pel Covid-19. La companyia elaboradora de vins i cava més antiga d’Espanya se suma com a partner a la iniciativa #FuerzaBar (www.fuerzabar.es), creada per Heineken, Cruzcampo i Amstel, amb una aportació extraordinària perquè els bars i restaurants estiguin millor preparats en el moment de la seva reobertura.

D’aquesta manera, Raventós Codorníu posarà a disposició d’aquests restauradors més de mig milió de copes de cava, sense que suposi cap cost per a bars i restaurants. “Raventós Codorníu vol recolzar la restauració en un moment tan complicat com el que vivim. No només pel que ens aporten en el dia a dia, a tots els que gaudim als bars i restaurants, sinó també per l’esforç i professionalitat de tots els que cada matí pugen les persianes “, ha explicat Ramon Raventós, director general de la companyia. “Està en mans de cada un de nosaltres poder sostenir un sector, una ocupació i unes famílies que ens necessiten”, ha afegit.

La iniciativa #FUERZABAR pretén sumar esforços entre proveïdors, marques d’alimentació i consumidors per ajudar al sector de la restauració, que suposa per a Espanya 1,7 milions de llocs de treball i té un pes en el PIB nacional de més de el 6%. Les marques que participen en aquesta plataforma col·laborativa aporten sense cost producte que quan els establiments reobrin podran comercialitzar entre els seus clients. A més, els consumidors també poden sumar-se adquirint per avançat rondes en els seus bars i restaurants de sempre, per ajudar-los quan reobrin.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: