Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A causa del coronavirus s’ha disparat la demanda de l’ús d’ozó per a desinfectar

L’ozó en aigua és desinfectant, desodorant, desengreixant, fungicida, bactericida i, en alguns casos, viricida.

En temps de coronavirus la higiene i la desinfecció s’han tornat encara més importants en el nostre dia a dia. És essencial desinfectar per a evitar propagar el virus i és per això que, cada cop més, empreses, col·lectius i, fins i tot, particulars opten per a un mètode eficaç, que elimina els components químics sovint perjudicials per la nostra salut i que no malmet el medi ambient. Es tracta de l’ozó en aigua. Aquest sistema, tal i com explica la representant de l’empresa EcoFrog Irene Santamaria, és desinfectant, desodorant, desengreixant, fungicida, bactericida i, en alguns casos, viricida.
Santamaria explica que treballen tant en l’àmbit domèstic com l’empresarial, però el seu principal target són grans superfícies com instal·lacions sanitàries, geriàtrics, hotels, clubs esportius, restaurants o escoles, entre altres. Ara, però, amb la crisi sanitària del Covid-19 estan rebent molta demanda i de sectors que, en un inici, no havien contemplat com a possibles usuaris.
Des d’EcoFrog enumeren nombrosos beneficis amb l’ús d’aquest sistema. No malmet el medi ambient ni la salut, és eficient i permet estalviar diners a la llarga. Segons Santamaria, les grans superfícies amortitzen els diners invertits entre 6 mesos i un any des de l’inici de l’utilització i estalvien perquè ja no hauran de fer servir cap més producte químic de neteja i desinfecció. En àmbits domèstics l’amortització serà al cap de 3 ó 4 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: