Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Veïns del poble enregistren una lectura de la “Petita Història de Torrelavit” per Sant Jordi

Veïns del poble enregistren una lectura de la “Petita Història de Torrelavit” per Sant Jordi

La presentació del llibre il•lustrat per Pilarín Bayés forma part de les activitats del Centenari que es faran després del confinament.

Un grup de veïnes i veïns de Torrelavit, entre els quals hi ha actors professionals, amateurs, amants de la lectura, mestres de l’escola i la llar d’infants, regidors de l’Ajuntament i l’alcalde, Manuel Raventós, han enregistrat un vídeo que es farà públic a les xarxes socials de l’Ajuntament coincidint amb la festa de Sant Jordi.

El vídeo recull una selecció d’estrofes de la Petita Història de Torrelavit, que l’Ajuntament ha editat amb motiu del Centenari de la unió de Terrassola i Lavit.

El conte, il•lustrat per Pilarín Bayés, recull el procés que van fer els habitants dels dos antics nuclis per fer realitat un acord de consens l’any 1920. La presentació del conte, amb text de la periodista Cati Morell a partir de la recerca històrica de Pere Rovira, formavapart del programa d’activitats de celebració del Centenari, que es van haver de suspendre a causa de l’emergència sanitària de la Covid-19.

La intenció del govern municipal és reprogramar els actes de la celebració un cop passada la situació actual. En el moment que entrem en fase de desconfinament, l’Ajuntament repartirà un exemplar del llibre a cada casa, i se’n podran comprar més a l’ajuntament o al Casal de Cultura, a 7,50€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: