Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vallformosa destina el 100% dels beneficis de les vendes online al moviment #JoEmCorono

Vallformosa destina el 100% dels beneficis de les vendes online al moviment #JoEmCorono

Des de Vallformosa han volgut aportar el seu granet de sorra contribuint a posar fi a la pandèmia del Covid-19.

L’equip de metges i investigadors, liderats pels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà estan treballant en un assaig clínic pioner, el primer aprovat per l’Agència Espanyola del Medicament, amb l’objectiu de definir quins fàrmacs serviran per tractar de manera immediata als infectats i prevenir el contagi. Paral·lelament, a través d’un altre projecte, també estan investigant en una vacuna contra el virus. Des de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona (Barcelona), la Fundació Lluita contra el Sida i l’Institut d’Investigació del Sida IrsiCaixa estan treballant incansablement per a lluitar contra el virus a curt i llarg termini.

Marta Vidal, CEO de Vallformosa, ha manifestat que “no ens podem quedar amb els braços creuats davant d’una situació com la que estem vivint. Amb el que, entre d’altres accions que hem portat a terme, el 100% dels beneficis de les nostres vendes online durant la campanya #StayHome aniran destinades íntegrament a la investigació”.

Amb #StayHome, Vallformosa posa de manifest que és molt més que una companyia de vins i caves, i rendeix homenatge a tots aquells moments especials transmetent la filosofia de celebrar sempre la vida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: