Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Un incendi crema en una casa a mig construir del Pla del Diable

Un incendi crema en una casa a mig construir del Pla del Diable

No s’han produït danys importants.

Aquesta tarda de dissabte, al voltant de les 17h, s’ha produït un incendi a la zona del Pla del Diable de Vilafranca. El foc ha cremat en una casa deshabitada i a mig construir. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat diverses dotacions de bombers, Policia Local i Mossos d’Esquadra. Segons fonts del veïnat, l’incendi no ha provocat cap dany important però sí ha alarmat els veïns i veïnes durant una estona pel fum negre que sortia de la vivenda en construcció.

Segons fonts dels Bombers han estat alertat a les 17.10h i hi han anat amb 3 dotacions. Era una casa en obres, però totalment abandonada, a la cruïlla de Pere Giró amb Pere el Gran. A dins hi ha cremat un matalàs i tot de brossa. A les 17.26h el foc estava totalment extingit. No hi havia ningú, a dins. Per tant, cap persona ferida. Hi han estat treballant una mitja hora, aproximadament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: