Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Tot i estar sota la mitjana, segueix l’increment de positius en les residències de Vilafranca

Tot i estar sota la mitjana, segueix l’increment de positius en les residències de Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca informa sobre la situació de les residències de gent gran de Vilafranca arran de la pandèmia del Coronavirus-COVID-19.

A data d’avui dijous i segons les dades ofertes pels mateixos centres, al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny en aquest moment les persones positives per COVID-19 han pujat a 43. En les darreres hores s’ha hagut de lamentar una nova defunció, per la qual cosa ja són 4 en tot l’episodi. També s’ha donat l’alta a una persona

Pel que fa a la Residència Inglada Via, hi ha 49 persones positives per Coronavirus. Ens les darreres hores s’han produït 3 noves defuncions, amb les quals s’arriba a 9 en tot l’episodi. La residència ha creat tres espais diferenciats: una zona neta amb els 11 residents negatius, una zona positiva sense afectació amb 18 persones i una zona positiva amb símptomes que acull 25 persones. 2 persones han estat derivades al Centre Ricard Fortuny i 2 més s’han traslladat a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. També s’ha autoritzat el trasllat d’una persona al seu domicili.

També s’ha detectat una persona positiva a la residència Mare Ràfols.

De les aproximadament 500 persones ingressades a les residències de Vilafranca, de moment s’han detectat un total de 93 persones positives o amb símptomes i s’han produït 13 defuncions. La xifra continua estant per sota de la mitjana catalana.

En tots els casos s’està fent tot allò que estableix el Departament de Salut i amb col·laboració amb el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf i de l’Institut Català de la Salut.

Cal destacar que la xifra de malalts respiratoris a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès continua a la baixa. A data d’avui són 55, 3 menys que ahir dimecres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: