Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Segueixen augmentant les altes mèdiques des de l’inici de la pandèmia a l’Alt Penedès i Garraf

Segueixen augmentant les altes mèdiques des de l’inici de la pandèmia a l’Alt Penedès i Garraf

Pel que fa al nombre de morts, a l’Alt Penedès no s’ha registrat cap més defunció en les darreres 48 hores i la xifra és 11 morts des de l’inici de pandèmia i fins ara. Pel que fa al Garraf, en les darreres 24 hores hi ha hagut 5 defuncions més i ara mateix n’hi ha 32 en total.

L’informe diari del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf indica aquest dissabte que, des de l’inici de la pandèmia del coronavirus, han estat donades d’alta 112 persones que havien ingressat per aquest motiu als hospitals de les dues comarques, el que suposa 21 altres més que el dia anterior. S’han registrat 31 altes a l’Alt Penedès i 81 al Garraf.

Segons l’actualització d’aquest dissabte, a hores d’ara hi ha 54 persones ingressades per malalties respiratòries a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, 9 menys que divendres. Als Camils n’hi ha 127, un total de 8 menys que el dia anterior. El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf recorda que tots els ingressats per malalties respiratòries són malalts amb sospita de COVID-19, però que això no vol dir que en aquest moments siguin positius per Coronavirus-SARS-CoV-2.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: