Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

PTV retransmetrà diumenge en directe des del monestir de Montserrat la Vetlla de Santa Maria

El proper dilluns 27 d’abril s’escau la solemnitat de la Mare de Déu de Montserrat, patrona de Catalunya i del bisbat de Sant Feliu de Llobregat.

Malauradament, per causa de la crisi sanitària, no es podrà celebrar presencialment a les esglésies. A Vilafranca hi ha l’església de la Mare de Déu de Montserrat al barri de l’Espirall, i també moltes esglésies que tenen una imatge de la Moreneta, com la basílica de Santa Maria, la parròquia de la Santíssims Trinitat, i altres dels diferents pobles. També a l’arxiprestat de Vilafranca hi ha tres esglésies més que porten el nom de Montserrat, a Clariana, a La Bleda i a L’Arboçar.
A Vilafranca celebraran amb solemnitat la missa sense fidels i a porta tancada, des de la capella del Santíssim de la basílica de Santa Maria, a les 20:10h, amb la possibilitat de seguir-la a través del canal youtube al qual s’accedeix directament pel web de les parròquies de Vilafranca.
Igualment, la vigília de la festa, és a dir aquest diumenge, la Xarxa de Televisons Locals retransmetrà en directe des del monestir de Montserrat, a les 22h, la Vetlla de Santa Maria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: