Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV emetrà celebracions litúrgiques de Setmana Santa des de Montserrat

En concret aquest Dijous Sant s’oferirà la missa del Sant Sopar des de Montserrat a dos quarts de set de la tarda, aquest Divendres Sant la celebració de la Passió des de Montserrat a les cinc de la tarda i , finalment diumenge de Pasqua la missa des de Montserrat a les 11 del matí.

A banda de les celebracions litúrgiques a la programació especial de Setmana Santa de Penedès TV cal afegir també l’emissió de l’òpera La Traviata enregistrada a Granollers per part dels equips tècnics de Penedès TV, que s’emetrà aquest divendres a les vuit del vespre.
I diumenge, conjuntament amb la Xarxa s’estrena el documental ‘Les eleccions del canvi’, produït pel penedesenc Guillem Carol i dirigit pel periodista Joan Safont, sobre com es van gestar els primers comicis democràtics després de la mort del dictador Francisco Franco. L’any 1979, després del retorn del president Josep Tarradellas i de l’aprovació de la Constitució, i en plena redacció de l’Estatut, els ajuntaments van obrir les seves portes a la democràcia per enterrar, definitivament, qualsevol rastre de la dictadura en l’àmbit municipal.
El documental s’emet per Penedès TV aquest diumenge 12 d’abril a les deu de la nit i té una durada de tres quarts d’hora.

Per la seva banda les parròquies de Vilafranca oferiran les diferents celebracions de la setmana santa en directe a través del seu canal de YouTube. L’accés al canal es pot fer directament a través del web parroquiesdevilafranca.org.
Aquest dijous sant a a les vuit i deu del vespre la Missa del Sant Sopar. I l’endemà, divendres sant, a les set de la tarda, es podrà seguir la Celebració de la Passió del Senyor. Finalment, el dissabte sant a les deu de la nit es transmetrà la Vetlla Pasqual i en el moment del cant a l’al·leluia sonarà el repic de campanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: