Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Neix #LaNauVirtual, el nou projecte de l’Espai Jove La Nau en clau de confinament

Neix #LaNauVirtual, el nou projecte de l’Espai Jove La Nau en clau de confinament

Durant aquests dies de confinament amb motiu de la pandèmia del Coronavirus, l’Espai Jove La Nau ha estat treballant per posar en marxa el nou espai virtual i seguir en contacte amb els joves.

#LaNauVirtual ha convertit part de les activitats que s’hi estaven realitzant abans del confinament en un format en línia per tal que els i les joves puguin seguir les activitats des de casa. Aquest és el cas, per exemple, del curs d’Iniciació a la Llengua de Signes o el Club de lectura i escriptura, que seguiran les sessions de manera telemàtica i així es donarà continuïtat al que va quedar interromput amb el tancament de l’espai jove.
També s’oferiran recursos per passar de manera més entretinguda el temps de lleure des de casa durant el confinament. Algunes de les propostes previstes són torneigs de videojocs en línia, tutorials de cuina o manualitats amb materials reciclats, recomanacions de llibres, exposició virtual de fotografies o directes a l’Instagram a càrrec de joves artistes.
#LaNauVirtual fa una crida a totes les i els joves que vulguin donar a conèixer les seves habilitats o que vulguin compartir amb altres joves els seus interessos, perquè contactin amb l’espai jove per incorporar-ho dins de la programació.
Tota la informació i les novetats també es podran anar consultant al web joventut.vilafranca.cat. I s’anima als i a les joves amb ganes de participar-hi que hi contactin directament mitjançant el Whatsapp al 636 93 54 66, o a través de

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: