Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mor Josep Ferret Julià, regidor d’Ensenyament després de les primeres eleccions democràtiques

Aquest dilluns ha mort Josep Ferret i Julià als 82 anys. Ferret va ser regidor d’Ensenyament a l’Ajuntament de Vilafranca després de les primeres eleccions democràtiques, l’any 1978.

Nascut l’any 1938 a Vilafranca, Josep Ferret i Julià va estudiar al col·legi Sant Ramon i a l’institut Politècnic de Sarrià. Va ser membre de l’Agrupació Excursionista de Catalunya, secretari del Gremi Comarcal de fusters i vocal de la junta de l’Escola Montagut.

Va treballar en el camp del cooperativisme industrial i va exercir durant molts anys d’empresari fuster. També col·laborava amb les parròquies de Vilafranca i formava part de la delegació altpenedesenca d’Amnistia Internacional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: