Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més altes als hospitals de l’Alt Penedès i Garraf que no pas ingressos

En l’informe diari que facilita cada migdia el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf amb el seguiment de l’evolució de la pandèmia del coronavirus es produeix una evolució positiva.

En relació a les dades facilitades el dia anterior a data d’aquest dimarts al migdia als centres hospitalaris del Garraf hi ha 88 ingressats amb patologies respiratòries, dos menys que el dia abans. I a Vilafranca hi ha 8 ingressats menys, amb un total de 43. Respecte a les persones mortes al Garraf es manté la mateixa xifra del dia anterior, amb un total de 57 des que es va iniciar la crisi sanitària, mentre que a Vilafranca s’ha de lamentar una víctima més per coronavirus, amb un total de 24 des de l’inici. Per últim creixen les altes hospitalàries. Al Garraf 11 altres més en 24h amb un total de 202 persones que han superat el covid-19 i a Vilafranca hi ha tres altes més, amb un total de 83 persones ja curades de la malaltia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: